Lakás kérdezz-felelek


Hamarosan megnyitja kapuit a Lakás Kiállítás 2022: május 6. és 8. között a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban válogathatsz kedvedre az új vagy használt lakások és házak, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások között.

A 2022-es lakásexpóra a belépés ingyenes, a látogatók pedig egy helyen megtalálnak mindent, ami érdekes lehet számukra leendő otthonuk megálmodása, -tervezése, -vásárlása, biztosítása és üzemeltetése kapcsán: a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és a szolgáltatókat. Ebben a pár napban minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd!

A MagNet Bank a Lakás Kiállítás 2022 kiállítói között

Ha már megtaláltad álmaid otthonát, de hiányzik hozzá még valamennyi forrás, vagy még csak barátkozol a lakásvásárlás gondolatával, és szeretnéd felmérni, egyáltalán mire számíthatsz, mekkora keretben gondolkodhatsz, a Lakás Kiállításon a MagNet Bank standját is megtalálod, ahol kollégáink örömmel válaszolnak a kérdéseidre és tájékoztatnak a lehetőségeidről.

Nyitvatartás:

  • 2022. május 6. 10:00-tól - 18:00-ig
  • 2022. május 7. 10:00-tól - 18:00-ig
  • 2022. május 8. 10:00-tól - 18:00-ig

A MagNet Magyar Közösségi Bank csapata az A2 standnál várja sok szeretettel az érdeklődőket: a konkrét vásárlási szándékkal rendelkezők mellett azokat is örömmel látjuk egy közös gondolkodásra, akik egyelőre inkább csak gondolkodnak a lakásvásárláson vagy meglévő hiteleik kedvezőbb feltételekkel történő kiváltásán.
A lakásbörzén a rengeteg új és használt, eladó ingatlan mellett tanácsadás, lakáshitel információk, gyakorlati tudnivalók és szakértői előadások várják a látogatókat.

A belépés ingyenes!
Helyszín:
MOMsport Uszoda és Rendezvényközpont, A2 stand
1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.