Vedd észre a pluszt!


Idén októberben minden bankkártyás fizetéseddel kétszer segíthetsz! Vedd észre a pluszt: amikor a fizetési folyamat nem a bankkártyás fizetéssel, hanem a jó élmények megosztásával végződik!

Idén októberben minden bankkártyás fizetéseddel kétszer segíthetsz! Ha a MagNet Segítő Bankkártyádat használod, a beépített funkciójának köszönhetően minden vásárlásoddal segítesz egy általad megjelölt egy non-profit szervezetnek, a "Vedd észre a pluszt!" kampányhoz való csatlakozásoddal, vagyis a jó élményeid megosztásával pedig egy for-profit szervezet talpon maradását is támogathatod.

Egy egyszerű gesztussal, egy kevés figyelemmel is tehetsz azért, hogy a jó gyakorlatok terjedjenek el: nem kell új, más dolgot csinálni, csak máshogy nézni arra, amit eddig csináltunk.

Többet kaptál valahol, mint amiért fizettél - legyen az a plusz egy apró szívesség, egy kedves mosoly, egy jó szó, valami váratlan segítség?

Oszd meg a nagyvilággal mindazt, ami okot ad az elégedettségre, és segítsd közösségünk tagjait a jó gyakorlatok választásában, ezáltal pedig a jó szolgáltatók fennmaradásában! Az október 10. és 23. között zajló, nyilvános kihíváshoz bárki szabadon csatlakozhat; a lényege,  hogy bár eddig inkább a problémák jelzésére használtuk a Google és a Facebook felületein adható értékeléseket, a kihívás ideje alatt ezeket a jó gyakorlatok népszerűsítésére, terjesztésére használjuk.

Több információ a MagNet "Vedd észre a pluszt" kampányáról:

  1. Résztvevőknek:
    - kampányinformáció
    - kihívás (2022.10.10-23.)
  2. Csatlakozó szolgáltatóknak, helyeknek: információs és letölthető anyagok