Mitől közösségi a bank?

10 dolog

amit tudni érdemes a MagNet Bankról:
 1. 1

  Több mint 25 éve működünk nyereségesen a legnagyobb hazai, 100%-ig magyar magántulajdonban lévő pénzintézetként.

 2. 2

  2019-ben elnyertük az az Év társadalmilag felelős bankja örökös kitüntetést a MasterCard Év Bankja versenyen.

 3. 3

  Kiszámítjuk, és hazánkban egyedülálló módon minden évben megosztjuk, hogy ügyfeleink mennyivel járultak hozzá a bank éves nyereségéhez.

 4. 4

  Ügyfeleink döntik el, hogy a bank nyereségének egy hányadával mely társadalmi szervezeteket támogassuk. Közösségi Adományozási Program

 5. 5

  Lakossági ügyfeleink maguk dönthetik el, hogy mennyit fizetnek számlavezetésükért. Becsületkasszás számlavezetés

 1. 6

  Ügyfeleink kártyás vásárlásaikkal hasznos társadalmi kezdeményezéseket támogathatnak a bank pénzéből. Segítő bankkártya

 2. 7

  Ügyfeleink meghatározhatják, hogy a betétben elhelyezett pénzüket a bank milyen hitelcélra használhatja fel. Mentor, Szféra közösségi termékek

 3. 8

  MENTOR és SZFÉRA közösségi termékeink által, a betétesek közreműködésével megkönnyítjük a társadalmilag hasznos projektek hitelterheit.

 4. 9

  A hitelbírálat folyamán pozitívan szűrjük azokat a projekteket, amelyek jótékonyan hatnak a társadalmunkra, környezetünkre.

 5. 10

  Célunk az átláthatóságra épülő társadalmi szerepvállalás, a pénzügyi tudatosságra nevelés.

Civil Kapcsolatok Program

Segítő bankkártya

Bankkártyás vásárlásaiddal fontos társadalmi ügyeket támogathatsz anélkül, hogy ez pénzbe kerülne.

Közösségi Adományozási Program

A banki nyereség 10%-ából ügyfeleink döntése alapján társadalmi szervezeteket támogatunk.

Közösségi Adományozási Program

Szeretnél minden nap jót tenni? Szeretnél egy általad kiválasztott közhasznú, társadalmi szervezet munkáját támogatni úgy, hogy ez semmibe nem kerül?

Társadalmi szervezetek támogatása

2020-ban a 10 éves Közösségi Adományozási Program (KAP) keretein belül dönthetnek a MagNet Bank ügyfelei arról, hogy a nyereségszámítási modell alapján kalkulált, rájuk eső eredményrész 10%-át mely hazai társadalmi szervezetnek ajánlják fel.

Tájékoztató levél küldése minden ügyfelünknek

Társadalmi projekt kiválasztása a honlapon/NetBank felületen

Egyéni kódszó megadásával a projekt támogatása

Közösségi Betét és Hitel

Közösségi Betét és Hitel

A Mentor vagy Szféra betét választásával közösségi célokat támogathatsz! Ezek a betétek megkötések nélkül köthetőek le, és akár a mindenkori jegybanki alapkamattal azonos mértékű kamatot biztosítanak számodra.

Mentor

Ügyfeleink a Mentor közösségi betétek révén kedvezményes hitellehetőséghez juttathatnak egyes projekteket, mindezt úgy, hogy közben a betétes - saját választásától függően - akár normál piaci betéti kamatokhoz is juthat. Így ügyfeleink az elhelyezett betéteikkel forrást biztosíthatnak helyi, a fenntarthatóság elveinek megfelelő vállalkozásoknak.

Mentor

Köss le betétet!

Válassz hitelfelvevőt!

A bank a hitelfelvevőt és projektjét támogatja!

Szféra

A Szféra közösségi betétek révén ügyfeleink kedvezményes hitellehetőséghez juttathatnak teljes működési területeket, mint például zöld energia, környezet- és természetvédelem, munkahelyteremtés, kutatás és fejlesztés, egészségügy és szociális ellátás, kultúra és oktatás vagy biogazdálkodás. A betétesek egy széles sávon belül maguk határozhatják meg betétük kamatát is.

Köss le betétet!

Válaszd ki a legszimpatikusabb területet, szférát!

A bank a hitelfelvevőt és projektjét támogatja!

Miben hiszünk

Egy értékközpontú társadalom létrehozásán dolgozunk. Összekapcsoljuk a szereplőket. Transzparensebbé tesszük a pénz útját, az egyéni döntési alternatívákat, így láthatóvá tesszük a személyes hatásokat. Lehetőséget mutatunk a felelősségvállalásra, így a pénzzel kapcsolatban egészségesebb viszonyt teremtünk.

Hogyan?
Közösségi Adományozási Programmal, becsületkasszás számlavezetéssel, társadalmi ügyeket támogató bankkártyával, közösségi betét- és hiteltermékekkel, kiegyensúlyozott tulajdonosi profitszemlélettel.

Hétköznapi döntéseid is nagy hatással bírnak; fontos, hogyan döntesz. Nálunk megváltoztathatod a pénzhez fűződő viszonyod!