Díjak

Elismeréseink

Az olyan elismerések, mint az Év Bankja Díj, bankunk vezetői, munkatársai és ügyfelei számára is meghatározóak: azt jelzik, hogy mind a szakmai, mind pedig a társadalmi közvélemény szükségesnek és fontosnak tartja közös munkánkat a pénzügyi tudatosság felé vezető úton.

 

MasterCard - Az Év Bankja Díjak

Az év fenntartható bankja 2019 - I. helyezett

Az év társadalmilag felelős bankja - örökös díj 

 

Az év társadalmilag felelős bankja 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2018 - I. helyezett

 

 

Az év lakossági megtakarítási terméke 2019- II. helyezett

Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze 2019- II. helyezett

 

 

További elismeréseink:

 • Az év társadalmilag felelős bankja 2018 - I. helyezett
 • Az év lakossági megtakarítási terméke - I. helyezett
 • Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze - III. helyezett
 • Az év bankja 2017 - II. helyezett
 • Az év leginnovatívabb bankja 2017 - II. helyezett
 • Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze 2017 - II. helyezett
 • Az év társadalmilag felelős bankja 2017 - II. helyezett
 • Az év lakossági hitelterméke 2016 - I. helyezett
 • Az év lakossági számlacsomagja 2015 - III. helyezett
 • Az év leginnovatívabb bankja 2014 - III. helyezett
 • Az év lakossági számlacsomagja 2013 - III. helyezett
 • Az év lakossági hitelterméke 2012 - I. helyezett
 • Az év lakossági megtakarítási terméke 2012 - III. helyezett
 • Az év lakossági megtakarítási terméke 2010 - II. helyezett
 • Az év társadalmilag felelős bankja 2010 - II. helyezett

 

GREEN BRANDS Hungary 2021/2022 kitüntetés

Ezt az Európai Unió által jóváhagyott védjegyet egy független, transzparens és semleges tesztelési eljárás eredményeképp szerezhetik meg azok a márkák, amelyek bebizonyítják, hogy valódi felelősséget vállalnak az ökológiai fenntarthatóságért. A több mint 30 országban, szabadalmak által védett GREEN BRANDS kitüntetés a mindennapi élet "zöld" márkáit tünteti ki: azokat, akik tudatosítják saját felelősségüket a természeti erőforrások megőrzésével kapcsolatban, és valóban elkötelezettek a fenntarthatóság iránt.

Green Brands 2021/2022

Minősített Vállalható Üzleti Szereplő cím 2020

A 2020-as év elején a Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés kitüntette bankunkat a Minősített Vállalható Üzleti Szereplő címmel. A kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének. Egy Minősített Vállalható Üzleti Szereplő vállalja, hogy az önellenőrzésen túl nyilvános adatok alapján, külső minősítési rendszer is minősítheti a működését, vállalásainak betartását.

Online Brand Excellence

2017-ben a MagNet Bank vehette át az elmúlt egy év legkiválóbb online márkaépítési teljesítményéért járó Online Brand Excellence díjat. A zsűri célja az volt, hogy egy objektív és demokratikus elvek mentén működő márkaépítési díjat hozzon létre, így az nem csupán egy szűk körű, tekintélyes szakemberekből álló bírálóbizottság, hanem a fogyasztók értékítéletét is tükrözi. A kiválasztást megelőzően megvizsgálták egy-egy márka éves penetráció, volumen- és lojalitás változását, majd a legsikeresebb márkák médiaköltését, a megjelenést a szerkesztőségi cikkekben, az online jelenlétet és a digitális márkaépítés egyéb mutatóit. Különösen büszkék vagyunk erre a szakmai díjra, mert úgy gondoljuk, hogy ez javarészt annak az értékalapú megközelítésnek köszönhetjük, amely a banki alapműködésünket is meghatározza.

 

GABV tagság anno 2016

Nagy megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy a MagNet Bank két év megfigyelő státusz után csatlakozhatott az értékalapú, etikus pénzintézetek nemzetközi közösségéhez, a Global Alliance for Banking on Values (GABV) szervezethez. A csatlakozási folyamat során a MagNet számos területen bizonyította elköteleződését az értékközpontú bankolás iránt. A GABV a közép-kelet európai régió egyetlen közösségi bankjaként működő MagNettel immáron 39 tagországra bővült és több mint 24 millió ügyfelet szolgál ki világszerte. 

 

Legjobb banki mobil applikáció 2016

Az év legjobb banki mobil applikációjának járó díjat 2016-ban a MagNet Bank vehette át. A Bankmonitor.hu objektív ismérvek alapján díjazta a bankpiac legjobb termékeit, digitális innovációit. A zsűri szempontrendszere nemcsak a szolgáltatások minőségét és számosságát értékelte, hanem a fogyasztói elégedettséget is figyelembe vette a díj odaítélésekor. Különösen fontos ez az elismerés számunkra, mert a MagNet digitális fejlesztései javarészt házon belül zajlanak. Nagyon büszkék vagyunk a fejlesztői csapatunkra, akik folyamatosan figyelik a nemzetközi trendeket és világszínvonalra emelték a Közösségi Bank mobil applikációját!

1% BARÁT MUNKAHELYBankunk főtámogatója és aktív részese a kezdeményezésnek, melynek célja, hogy munkavállalóink - és egyben a programhoz csatlakozó, más, felelősen gondolkodó vállalatok munkavállalói - minél nagyobb arányban rendelkezzenek személyi jövedelemadójuk 1%-áról.


Magyar Adományozói Fórum - Társadalmi Befektetések Díj 2014

 

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a hosszú távú társadalmi-gazdasági fenntarthatóságot is szolgáló, példaértékű támogatói tevékenységekre szeretné felhívni a figyelmet, és ösztönözni az üzleti szektor még proaktívabb társadalmi szerepvállalását, valamint a szektorok közötti eredményesebb összefogást.

 

2014-ben a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programja a következő elismerésekben részesült:
MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória -    I. HELYEZETT
MAF Az Év Társadalmi Befektetési Programja Kategória -    I. HELYEZETT

 

Fogyatékosság-barát munkahely

 

A MagNet Bank a hazai bankok közül elsőként nyerte el a Fogyatékosság-barát munkahely elismerést. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adja a pályázati feltételeket sikeresen teljesítő munkáltatóknak ezt az elismerést. A díj különösen becses számunkra, hiszen közösségi bankként arra törekszünk, hogy megismerjük, befogadjuk és bátorítsuk ügyfeleink és munkatársaink sokszínűségét.

 

Magyar PR Szövetség - CSR Best Practice Díj 2014

2014-ben elnyerte a MagNet a Magyar PR-Szövetség CSR Best Practice elismerését, amellyel a zsűri a MagNet Bank társadalmi felelősségvállalását díjazta, és példaértékűvé tette a Közösségi Bank kezdeményezéseit. A jól ismert Közösségi Adományozási Program mellett olyan projekteket díjazott a PR-Szövetség, mint például a közösségi faültetési program, a Bank által gépjárművek helyett használt bringaflotta, a ZöldMag Csoport irodazöldítő tevékenysége, a nonprofit szervezeteket támogató Civil Rapid Randik, a CivilMag.hu online platform, a hontalanokat segítő Adj Meleget! Program, vagy a bankfiókok Amnesty International Fénypontként való működése.


Valóban Felelős Vállalat 2011

A MagNet Bank hazánkban újszerű pénzügyi tevékenységét, valamint társadalmi felelősségvállalását és a környezettel szembeni etikus magatartását 2011-ben a KÖVET Egyesület rangos CSR-díjjal jutalmazta.

 

 

Köszönjük bizalmukat!