MagNet Bank

HÁZHOZSZÁMLA

Nyiss számlát VideoBankon, és ültetünk a Te nevedben is egy fát!
A videós azonosítással már teljesen online intézheted a számlanyitást, így még a kanapédról is tehetsz a környezetért!

Nyiss számlát VideoBankon! Tovább a főoldalra Netbank belépés

BECSÜLETKASSZÁS SZÁMLAVEZETÉS

Fizess annyit a számládért, amennyit méltányosnak gondolsz.

Mennyit ér meg Neked havonta a bankszámlád?
Kiszámoltuk, hogy nekünk önköltségi áron 383 forintba kerül egy bankszámla fenntartása. Sok? Kevés? Megadod? Többet is megér Neked?
A MagNetnél ezt teljesen Rád bízzuk, és becsületkassza alapon eldöntheted, hogy mennyit fizetsz érte havonta 0-1.000 forint között.
Olvasd el, hogy miért gondoljuk fontosnak, hogy erről Te dönthess.

Tudj meg többet!

HÁZHOZSZÁMLA

Nyisd meg most VideoBankon, és a Te nevedben is ültetünk egy fát!

Becsületkasszás számládat már Video Bankon keresztül is megnyithatod, és mivel tenni szeretnénk a fenntartható jövőért, ültetünk a nevedben is egy fát.
De ha szeretnél aktív részese lenni a folyamatnak, akkor gyere és segíts Te is az ültetésben! Ráadásul a videós azonosításnak hála, már teljesen online intézheted pénzügyeidet. Ismerd meg a Házhozszámla előnyeit!

VideoBank tájékoztató

Kattints a kondíciókért!

VÁLTS NÉZŐPONTOT A PÉNZÜGYEKBEN

Támogass számodra fontos ügyeket a bank pénzéből.

Ugye Te is fontosnak érzed a környezeted megóvását? Nyiss bankszámlát most, és elültetünk a nevedben egy fát. Szeretnél Te is segíteni? Jelentkezz itt!
Segítő bankkártyánkkal ráadásul minden vásárlásod alkalmával egy-egy jó ügyet támogathatsz a Bankunk pénzéből. Küldetésünk a társadalmi szervezetek támogatása, így 2010 óta felajánljuk számukra a nyereségünk 10%-át. Ennek szétosztását pedig ügyfeleinkre bízzuk, így jövőre már Rád is.

Jelentkezem önkéntesnek az ültetésre!

Tudj meg többet!
PÉNZÜGYEK GOMBNYOMÁSRA

Intézd bárhonnan pénzügyeidet díjnyertes applikációnkkal és NetBankunkkal!

A Bankmonitor legjobb banki applikációjáért járó díjat már elhoztuk, most Téged szeretnénk megnyerni. Próbáld ki, hogy milyen egyszerűen tudod mindennapi pénzügyeidet a MagNet elektronikus felületein intézni! Ha ráérzel a digitális pénzügyek ízére, legfeljebb a speciality kávéink miatt jársz majd felénk személyesen.

Vedd komolyan a pénzügyeid is!
Miért bankolj nálunk?
Pénzügyek NetBankon
A MagNet és a civilek

A számlavezetés általános feltételeit a Bank Általános Üzleti Feltételei és a Pénzforgalmi Üzletszabályzat tartalmazzák. A Házhozszámla számlacsomag pontos, teljes körű kondícióit az Általános Hirdetmény, a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós lista tartalmazza, egyéb részletekről, a Közösségi Adományozási Programról és a Segítő Bankkártya Programról fiókjainkban és internetes honlapunkon is tájékozódhat. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát. EBKM: 0,00%