MagNet bankkártyák

A MagNet Bank az alábbi betéti kártyákat (továbbiakban: bankkártya) kínálja magánszemély ügyfelei számára:

- Mastercard Alap bankkártya:

Elektronikus, chippel ellátott betéti kártya, amelynek érintés nélküli PayPassTM funkciója gyorsabb fizetést tesz lehetővé

- Mastercard Dombornyomott bankkártya:

Dombornyomott, chippel ellátott betéti kártya, amelynek érintés nélküli PayPassTM funkciója gyorsabb fizetést tesz lehetővé. A dombornyomott bankkártya szélesebb körű elfogadást biztosít: az internetes és elektronikus kártyaelfogadó terminál (POS) mellett a hagyományos mechanikus termináloknál is lehetséges fizetni vele.

Segítő bankkártya a MagNet Banknál!

A MagNet Bank beépített egy igazi közösségi segítőelemet is; az ügyfeleink kártyás vásárlásai után a Bank az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk kiválasztott civil szervezetet támogatja.

Ezzel a MagNet közösségi szemléletéhez hűen értelmezi újra a piacon már elterjedt, ún. "cash back" kártyák fogalmát, hiszen nálunk az előnyöket ügyfeleink nem maguk számára, hanem több mint 240 civil szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére szerzik.

Amellett, hogy bankkártyáink segítő funkcióval bírnak, az alábbi előnyöket biztosítják:

Bankkártya tájékoztatók

Az alábbiakban tájékozódhat a bankkártyákkal kapcsolatos főbb tudnivalókról.

* A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik MagNet bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett, vonatkozó szabályzatokból (Általános Üzleti Feltételek, Pénzforgalmi Üzletszabályzat és a Bankkártyákra vonatkozó Általános Szerződései Feltételek), valamint az  Általános Hirdetmény és a Lakossági bankszámlák díjairól és jutalékairól szóló kondíciós listából. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát.