Ismerd meg segítő bankkártyánkat!

A MagNet Bank MasterCard PayPass betéti kártyáit (ezentúl: bankkártya) már nemcsak a gyorsaságuk teszi különlegessé. Az érintés nélküli kényelmi funkción túl, ugyanis a Bank beépített egy igazi közösségi segítőelemet is; az ügyfeleink kártyás vásárlásai után a Bank az elköltött összeg bizonyos százalékával az általuk kiválasztott civil szervezetet támogatja.

Ezzel a MagNet közösségi szemléletéhez hűen értelmezi újra a piacon már elterjedt, ún. "cash back" kártyák fogalmát, hiszen nálunk az előnyöket ügyfeleink nem maguk számára, hanem közel 150 civil szervezeten keresztül társadalmi ügyek segítésére szerzik.

MasterCard bankkártya

Az alábbi bankkártyát kínáljuk civil ügyfeleink számára: 

- MasterCard Business (Dombornyomott) bankkártya: 
Kifejezetten a vállalati ügyfelek igényeinek megfelelően kialakított dombornyomott, chippel ellátott betéti kártya, amelynek érintés nélküli PayPassTM funkciója gyorsabb fizetést tesz lehetővé. A dombornyomott bankkártya szélesebb körű elfogadást biztosít: az internetes és elektronikus kártyaelfogadó terminál (POS) mellett a hagyományos mechanikus termináloknál is lehetséges fizetni vele.


Amellett, hogy bankkártyáink segítő funkcióval bírnak, az alábbi előnyöket biztosítják: 

Bankkártya tájékoztatók

Az alábbiakban tájékozódhat a bankkártyákkal kapcsolatos főbb tudnivalókról.