PayPlus Program

Újabb társadalmi szervezeteket támogató programot indítottunk, bemutatjuk a PayPlus Mobilfizetési Programot

A mobilfizetési szolgáltatás bevezetésével nem csak egy új, biztonságos, és kényelmes fizetési mód vált elérhetővé, hanem egyúttal a sikeresen végrehajtott kártya digitalizációval időszakonként egy-egy olyan társadalmi szervezet munkáját támogathathatod a bank pénzén, amely a hátrányos helyzetű gyermekek digitális felzárkóztatásáért dolgozik.

Digitalizáld MagNet bankkártyáidat, és mi 2023. november 14 - február 14. között 300 forinttal támogatjuk a nevedben a BAGázs Egyesület munkáját! 

Ismersz olyan bankot rajtunk kívül, amelyik a mobilfizetést is támogatási funkcióhoz kötötte?

Így működik a PayPlus Program
 1. 1

  Lépj be a MagNet MobilBankodba, és válaszd ki a digitalizálásra alkalmas bankkártyádat, vagy bankkártyáidat! Kövesd a kártyadigitalizáció instrukcióit, és kész is vagy! 

 2. 2

  Minden első sikeres bankkártya digitalizálás során 300 forinttal támogatunk egy jó ügyet: most éppen 3 hónapig a BAGázs Egyesület a program kedvezményezettje! 

 3. 3

  A támogatást megsokszorozhatod, amennyiben több bankkártyát digitalizálsz sikeresen! 

 1. 4

  A PayPlus Program kéz a kézben jár a Segítő Bankkártya Programunkkal: akkor is érvényesül a Segítő Bankkártyás vásárlások után járó támogatás, ha a mobiloddal fizetsz!  

 2. 5

  A támogatást minden hónap összes, első kártyadigitalizációja után fizetjük a PayPlus Programba bekerülő társadalmi szervezetnek.  

 3. 6

  Közösségi Adományozási Programunkhoz és Segítő Bankkártya Programunkhoz hasonlóan, a támogatási összeget itt is a MagNet állja, neked mindössze annyi dolgod van, hogy elkezded a mobilfizetést! 

A PayPlus Programban támogatott szervezetek kiválasztása

A közösségi döntési folyamatába ezúttal nem ügyfeleinket, hanem munkatársainkat vontuk be. A szavazásra bocsátott szervezetek kiválasztásához pedig az Edisonplatform szakértelmét hívtuk segítségül: az általuk javasolt társadalmi szervezetek közül munkavállalói közösségünk választotta ki a nyertes szervezetet. Nincs más teendőd, mint sikeresen digitalizálni a kártyádat, és a támogatás garantált!  

Milyen szervezetek kerülhetnek be a PayPlus Programba?

Olyan - közösségi szavazás útján - a programba bekerült szervezeteket szeretnénk támogatni, akik a digitális felzárkóztatás és digitális edukáció témakörében civil szervezetként tevékenykednek. A digitális világból kiszoruló és ezáltal életút, tanulási és karrier hátrányba kerülők megsegítésére hívtuk életre a programot, mert fontosnak tartjuk, hogy a jelen és a jövő generációi a lehető legegyenlőbb esélyekkel kezdhessék el felnőtt életüket.