Széchenyi Kártya Program MAX+ konstrukciók


A mikro-, kis-, és középvállalatok az új állami támogatással elérhető konstrukcióknak köszönhetően alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz juthatnak.

 

Miért előnyösek a Széchenyi Kártya Program MAX + konstrukciói?

  1. fix kamat a futamidő végéig
  2. állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatás
  3. gyors és egyszerűsített hitelbírálat

 

MagNet Bank által nyújtott termékek*

 

Hiteltípus   

Széchenyi Likviditási Hitel MAX +

Széchenyi Beruházási Hitel MAX +

Hitelcél Szabad felhasználású forgóeszközhitel, a vállalkozás működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére, vagy akár a vállalkozás fennálló hiteltartozásának kiváltására. Széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzésére egyaránt. A hitel elősegítheti a meglévő kapacitások bővítését, új kapacitások kiépítésének finanszírozását, a vállalkozások energia- és erőforrás hatékonysági intézkedésekre, megújuló energiaforrások alkalmazására, technológiaváltás megvalósítására irányuló fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását. 
Igényelhető hitelösszeg 1 millió Ft-tól 250 millió Ft-ig 1 millió Ft-tól 500 millió Ft-ig
Nettó ügyleti kamat fix 5,00% / év

fix 5,00% / év

Futamidő 3 év max. 10 év
Fedezet**

Garantiqa Zrt. 80%-os készfizető kezessége

Kötelező magánszemély kezessége

Garantiqa Zrt. 80%-os készfizető kezessége

Dologi biztosíték

*  A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A szerződéses feltételeket és kondíciókat a MagNet Bank honlapján közzétett üzletszabályzata (Vállalati Hitelezési Üzletszabályzat), valamint a MagNet Bank Zrt. vállalkozások részére nyújtott, hitelek, kölcsönök és egyéb banki kötelezettségvállalások kamatairól, alkalmazott díjairól, jutalékairól, költségeiről és egyéb feltételeiről szóló hirdetménye tartalmazza. A Széchenyi Kártya Program MAX részletes felételeiről tájékozódjon a KAVOSZ weboldalán, vagy kérje kollégáink segítségét. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.
** Továbbá a KAVOSZ Üzletszabályzat szerinti kötelező biztosítékok

 

Hol és hogyan igényelhető?

A Széchenyi Kártya Program termékei a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáiban, a területi kereskedelmi és iparkamaráknál, és a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban igényelhetőek.

  1. Keresse fel munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére és segítenek kitölteni az igényléshez kapcsolódó dokumentációt.
  2. A kitöltött dokumentumokat az Önhöz legközelebb eső regisztráló irodában szükséges benyújtania.
  3. Hitelkérelmét a regisztráló iroda fogja eljuttatni Bankunkhoz, ahol a pozitív hitelbírálat után megkötjük Önnel a hitelszerződést és a biztosítéki szerződéseket.

 

 

 

ÉRDEKEL, VISSZAHÍVÁST KÉREK!